SEO voor beginners: 3 krachtige SEO-tips om #1 op Google te scoren

SEO voor beginners: 3 krachtige SEO-tips om #  op Google te scoren

Ben je nieuw bij SEO en wil je komend jaar #1 op Google scoren? Hier zijn 3 SEO-strategieën die uw ranking een boost zullen geven!

# 1: focus op inhoud
Google heeft deze update genaamd Hummingbird, en met Hummingbird zullen websites die alleen maar inhoud over alles hebben, het niet zo goed doen als sites die zich richten op één enkele niche en super grondig zijn.

U wilt ZEER grondig zijn met uw SEO-inhoud. Steek gaten in je inhoud en vul ze allemaal op, zodat mensen denken: “Dit is de laatste site” die je zou moeten lezen “als je geïnteresseerd bent in online daten”.

# 2: Optimaliseer uw title-tag en uw metabeschrijving

Heb je ooit een Google-zoekopdracht gedaan en heb je gemerkt dat elke keer dat je het doet, deze link bovenaan staat, en dan is er een zin met een link bovenaan, de title-tag.

En de onderstaande beschrijving wordt de metabeschrijving genoemd.

Denk er nu zo over na: als u zoekt naar de uitdrukking online dating en u het woord online dating niet in de titel of de beschrijving ziet, gaat u dan op het resultaat klikken?

Als dat zo is, is er iets mis, want waarom zou u op een resultaat klikken dat niet gerelateerd is aan wat u zoekt?

Heb je daarnaast ooit gezocht naar een term als online daten? En is het je ooit opgevallen dat het woord niet in de titel of beschrijving staat?

Dat komt omdat Google bijhoudt wie op welke vermelding klikt en ze hebben geleerd dat wanneer een zoekwoord in de vermelding staat, datzelfde zoekwoord waarnaar u zoekt, ze weten dat de kans groter is dat u doorklikt.

Zorg er dus voor dat u het trefwoord opneemt in uw title-tag en uw metabeschrijving. Maar je kunt niet zomaar het trefwoord “online dating” toevoegen, toch?

De gemakkelijkste manier en wat ik zou doen en ik wou dat het zo eenvoudig was; Ik zal gewoon “online daten, online daten, online daten, online daten” plaatsen.

Als ik het 20 keer zou kunnen zeggen, zodat mensen zouden weten dat het artikel over online daten gaat, zou ik willen dat ik meer klikken zou krijgen.

Maar zo eenvoudig is het niet.

Ja, u moet het trefwoord in uw titel en uw beschrijving opnemen, maar het moet aantrekkelijk zijn. Als het niet in een zin stroomt, het niet gemakkelijk te lezen is, en het niet aanspreekt of nieuwsgierigheid opwekt, zal niemand doorklikken.

# 3: gebruik Google Search Console

Wist je dat Google je een tool geeft waarmee je leert hoe je nummer één op Google kunt worden?

Ja, ik weet dat dat belachelijk klinkt, maar het is waar, en het heet Google Search Console.

Meld u aan als u er nog geen gebruiker van bent.

Het kost geen dollar. Je loopt iets mis als je het niet gebruikt.

Ik kan dat niet genoeg benadrukken. Dus nu u Google Search Console gebruikt … geef het een paar dagen de tijd, want het duurt even voordat de gegevens zijn ingevuld. Je ziet een scherm met zoekanalyse en dit toont je alle pagina’s op je website die je bezoekers trekken. Maar het leuke van Google Search Console is dat ze je ook laten zien welke artikelen vertoningen krijgen.

Neem alle zoekwoorden waarvoor u vertoningen krijgt en voeg ze toe aan uw exemplaar.

Nu hebben we een artikel op Instagram, en het leert je hoe je meer dan 300 gerichte Instagram-volgers per dag kunt krijgen.

Het artikel is ongeveer 10.000 woorden. Toen ik dat artikel voor het eerst schreef, waren het niet 10.000 woorden, maar ongeveer 2.500.

Ik ging naar Google Search Console, ik zag alle mensen die zoeken naar termen die verband houden met het artikel, ik heb ze aan dat artikel toegevoegd. Ik heb het grondiger gemaakt en weet je wat?

Mijn SEO-verkeer naar dat artikel is meer dan verdrievoudigd. Ja, zo simpel is het. En toen ik die verandering aanbracht, gebeurde het niet meteen, maar ik merkte de resultaten binnen 50 dagen op. Dat duurt niet lang.

Nu je deze drie tips hebt geleerd, daag ik je uit waarin ik wil dat je deze tactieken toepast en implementeert, en dan, nadat je ze hebt geïmplementeerd, in de komende 45 dagen wil ik dat je een opmerking achterlaat met je resultaten. Want als het niet goed met je gaat, ben ik niet gelukkig.

Schrijf je hier in voor meer van mijn geheime SEO-tips: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=neilvkpatel Vind me op Facebook: https://www.facebook.com/neilkpatel/
Lees meer op mijn blog: https://neilpatel.com/blog

#NeilPatel #seo #seotips

Bookmark the permalink.

Comments are closed.